Positieve mindset

Sommige dagen maak je grote stappen vooruit, andere dagen zijn even een reality check of je inderdaad je training toe kan passen. Een paar dagen geleden had ik contact met Sanne en ik gaf aan een groot deel van mijn vertrouwen in het rijden terug te hebben. Zodanig zelfs dat ik gisteren weer zou gaan lessen met Kennedy. Alleen vlak voor mijn les heb ik even geprobeerd hoe de bodem van de binnenbaan lag…

Lees Meer

Een dag in de kliniek

Wat een bijzondere en indrukwekkende dag was dit! Voor GGZ Interventie liep ik een dag mee in hun kliniek in Bilthoven. Door de verhalen van de cliënten en deelname aan het programma heb ik een veel beter inzicht gekregen hoe een dag in een kliniek eruit ziet. 

Met dit artikel hopen wij mensen over de streep te kunnen helpen wanneer zij dringend hulp nodig hebben, maar bang zijn voor wat hun te wachten staat tijdens een opname. Daarnaast zijn er veel vooroordelen over verslaafden, welke hopelijk door dit artikel weggenomen kunnen worden. Want iedereen kan verslaafd raken, dus misschien ook wel jouw collega, familie lid of een succesvolle zakenman/-vrouw. 

Ik neem jullie in het artikel graag mee door deze bijzondere dag. Een dag die mij zeker nog lang bij zal blijven!

Doel… Focus… Actie!

Terwijl het buiten nog altijd regenachtig en koud is, vond ik het wel weer tijd worden om een nieuwe blog te schrijven. De afgelopen weken ben ik hard aan de slag gegaan met de tips en tricks van Sanne Beijerman. Hierdoor beginnen alle puzzelstukjes steeds meer op hun plek te vallen en rij ik elke keer weer net even iets fijner met Kennedy!

Lees Meer

Doelen stellen

In mijn vorige blog hebben jullie kunnen lezen dat ik besloten had om een tijdje niet zelf op Kennedy te rijden. Achteraf gezien merk ik aan mijzelf dat dit de juiste keuze was, ik heb de rust in mijn hoofd terug gevonden en begin echt weer gek te worden op Kenny. Naast dat hij door de super opleiding van Michelle steeds een beetje minder puppy wordt, denk ik niet meer ‘oh hij is eng’, maar ‘oh wat is hij knap’.

Lees Meer

Stapje terug

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen, ben ik sinds kort bezig met het online coaching traject van Sanne Beijerman. Een paar dagen geleden heb ik de intake sessie en het eerste thema gevolgd, welke mij al flink aan het denken hebben gezet. In deze blog neem ik jullie mee door de eerste 2 sessies en wat deze voor mij gedaan hebben. Ik zal niet in detail vertellen wat er in de sessies behandeld wordt, maar om een idee te geven wat het traject zoal voor mij doet, licht ik steeds kort toe wat de onderwerpen zijn.

Lees Meer

Ups en downs

Over een ding zullen we het vast allemaal eens zijn. De paardensport is fantastisch, maar gaat met vallen en opstaan. Dat vallen was helaas letterlijk voor mij 2 maanden geleden… Wat mijn wedstrijddebuut had moeten zijn met mijn 4-jarige Kennedy, eindigde na een half rondje losdraven in het zand. Waar we meestal als vuistregel houden om gelijk weer op te stappen, was dat voor mij geen optie omdat ik mijn arm bijna niet meer kon bewegen. Dit bleek later ‘gelukkig’ alleen een zeer zware kneuzing te zijn. Maar hierdoor was ik dus wel weken uit de running en kon niet rijden, waardoor de drempel om weer op te stappen met de dag hoger werd. 

Lees Meer

Het begin van CLK Marketing Support

Soms heb je opeens van die momenten dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Je weet opeens wat je wilt gaan doen, hoe je het wilt gaan doen en welke stappen daarvoor nodig zijn. In die fase zit ik op dit moment!

Lees Meer